Institutul de Educatie Continua - Site Oficial
RSS-Informatii_Generale Verificat pe feedvalidator.org
Prima
Pagina
Istoric
IEC
Atestari
/
Acreditari
Directii
de
cercetare
Directii
de
formare
Programe
de
cercetare
Manifestari
stiintifice
PublicatiiPlatforma
MEDIAEC
Centrul
de
evaluare
ContactForumGalerie
Foto
Harta
Site

Noutati
Simpozionul National ”MANUALUL DIGITAL SI AUXILIARELE LUI”

The Fifth International Conference on Adult Education, 25th - 28th of April 2018, Iasi, Romania

The Fourth International Conference on Adult Education, 27th - 30th of April 2014, Iasi, Romania

Simpozionul international DIMENSIUNEA SPIRITUALA A DREPTURILOR OMULUI. Iasi, 4-6 noiembrie 2012

Spring 2011

Regulamentul Institutului
Aplicatie Invatamant la Distanta
Universitatea Al. I. Cuza, Iasi
Contacte Facultati
Acces e-mail pe uaic.ro
Download prezentare IEC
Revista presei
Tutorial

Cauta


Numar de vizitatori: 705253
Pagini vizitate: 10928747
Acces: 03.10.2008 / 05:25
IEC>Cauta>

Link-uri catre articole din presa aparute in 2006:

08-12-2006 - CuzaNet: PREZENTARE – PLATFORME / Master de "Arheologie interdisciplinara" si cursuri on-line, propuse la cea de-a doua prezentare a platformelor de cercetare interdisciplinara MediaEC.
Din articol: Platforma Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei a fost prezentata de prof. univ. dr. Laurentiu Soitu. Proiectul in valoare de 4.350.000 RON propus de aceasta platforma este de fapt o colaborare intre Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Facultatea de Filosofie si Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor. "Multe dintre programele propuse de platforma sunt deja in derulare", a mentionat prof. univ. dr. Larentiu Soitu, referindu-se la masteratele interdisciplinare care exista deja in programa si la CREA, Centrul Regional de Educatie a Adultilor, ale carui baze au fost deja puse.

28-11-2006 - Opinia Studenteasca: Interviu cu conf. univ. dr. Mircea Radu Georgescu, responsabil cu proiectele VALUES de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza".
Din articol: Proiectul are mai multi parteneri. Include trei facultati: Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Facultatea de Filosofie si Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor. De asemenea, si Centrul Regional de Educare a Adultilor este implicat in proiect. Valuarea proiectului este foarte mare, undeva la peste 1 milion de euro.

21-10-2006 - Evenimentul: Cursuri on-line pentru cuzisti, cu profesori din Occident
Din articol: Universitatea "Al.I.Cuza" din Iasi este singura din tara unde, gratie fondurilor primite de la Ministerul Educatiei si Cercetarii, studentii vor putea urma cursuri on-line, în timp real, cu orice profesor de pe glob. Pentru ca ambitiosul proiect sa devina realitate, MEC alocat 1,5 milioane de euro. "Singura dificultate este ca trebuie sa pregatim cadrele didactice în vederea utilizarii aparaturii", ne-a spus prof.dr. Laurentiu Soitu.

09-10-2006 - Romania Libera: Invatamant online la Universitatea "Al. I. Cuza"
Din articol: Cursuri si discutii online cu profesorii, forum de dezbatere intre studenti, conferinte virtuale cu profesori din strainatate, sistem de evaluare online - acesta va fi mediul in care vor invata studentii Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi in aproximativ trei ani. Printr-o investitie de 1,3 milioane de euro, in universitate se va implementa sistemul Blackboard Academic Suite, una din cele mai utilizate platforme electronice de invatare din lume. Aproape 8.000 de studenti, masteranzi, doctoranzi si cadre didactice implicate in proiecte

09-10-2006 - Evenimentul Zilei: Educatie online
Din articol: Cursuri si discutii cu profesorii online, forum de dezbatere intre studenti, conferinte virtuale cu profesori din strainatate, sistem de evaluare online. Acesta va fi mediul in care vor invata studentii Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" peste aproximativ trei ani. Printr-o investitie de 1,3 milioane de euro, in Universitate se va implementa sistemul Blackboard Academic Suite, una dintre cele mai utilizate platforme electronice de invatare din lume. Sistemul a fost achizitionat pe baza unui proiect care asigura o finantare pe trei ani.

07-10-2006 - Studis.ro: Invatamant online pentru studentii de la Cuza
Din articol: Astfel, pe baza unui cont de utilizator si parola, studentii vor putea accesa de oriunde documente privind domeniul de studiu sau de cercetare, vor putea initia forumuri de discutii pentru a colabora cu parteneri din strainatate sau din alte localitati, vor putea realiza dezbateri si conferinte in sistem audio si video in timp real. Mai mult, Blackboard permite si presupune o comunicare continua si personalizata intre student si profesor in sistem tutorial. In perioada care urmeaza, va avea loc un training pentru tehnicienii care vor implementa platforma Blackboard în cele trei facultati.

03-07-2006 - Evenimentul: Sase platforme de cercetare candideaza pentru finantare
Din articol: Cea de Psihologie si Stiintele Educatiei, prin conf.univ. Laurentiu Soitu, candideaza pentru finantarea unui laborator care sa studieze impactul noilor tehnologii informatice, cu aplicatii în psihologie, stiinte politice, sociologie, comunicare, management si informatica.

10-05-2006 - Catholica: Simpozion stiintific si ecumenic la Manastirea Neamt
Din articol: Lucrarile au debutat la ora 13.30 prin cuvantul de salut al organizatorilor: IPS Daniel, Mitropolitul ortodox al Moldovei si Bucovinei, PS Petru Gherghel, Episcop romano-catolic de Iasi, prof. dr. Irina Moroianu Zlatescu, director al Institutului Roman pentru Drepturile Omului, si prof. dr. Laurentiu Soitu, director al Centrului National de Educatie a Adultilor de la Universitatea "Al.I. Cuza" Iasi.

 
Copyright IEC - UAIC. Administrat de MEDIAEC. Optimizat pentru Internet Explorer, rezolutie 1024x768
Actualizat: 13.11.2012