Institutul de Educatie Continua - Site Oficial
RSS-Informatii_Generale Verificat pe feedvalidator.org
Prima
Pagina
Istoric
IEC
Atestari
/
Acreditari
Directii
de
cercetare
Directii
de
formare
Programe
de
cercetare
Manifestari
stiintifice
PublicatiiPlatforma
MEDIAEC
Centrul
de
evaluare
ContactForumGalerie
Foto
Harta
Site

Noutati
Simpozionul National ”MANUALUL DIGITAL SI AUXILIARELE LUI”

The Fifth International Conference on Adult Education, 25th - 28th of April 2018, Iasi, Romania

The Fourth International Conference on Adult Education, 27th - 30th of April 2014, Iasi, Romania

Simpozionul international DIMENSIUNEA SPIRITUALA A DREPTURILOR OMULUI. Iasi, 4-6 noiembrie 2012

Spring 2011

Regulamentul Institutului
Aplicatie Invatamant la Distanta
Universitatea Al. I. Cuza, Iasi
Contacte Facultati
Acces e-mail pe uaic.ro
Download prezentare IEC
Revista presei
Tutorial

Cauta


Numar de vizitatori: 705253
Pagini vizitate: 10928812
Acces: 03.10.2008 / 05:37
IEC>Cauta>

Link-uri catre articole din presa aparute in 2008:

04-12-2008 - Oklahoma Center of Continuing Education at the University of Oklahoma: International Adult and Continuing Education Hall of Fame
Din articol: Laurentiu Soitu, Ph.D., is an outstanding leader in developing adult education, particularly during a dramatic transitions period in his country of Romania. He has created university and community programs to develop adult education both as an academic discipline and a practical offering to the public in need.

21-10-2008 - Agentia de stiri a Patriarhiei Romane: Drepturile omului, din perspectiva crestina
Din articol: Ieri, 20 octombrie a.c., s-a desfasurat la Iasi a XI-a editie a simpozionului international „Drepturile Omului - dimensiune spirituala si actiune civica“, eveniment organizat de Institutul roman pentru Drepturile Omului, Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Episcopia Romano-Catolica de Iasi si Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iasi.

21-10-2008 - Flacara Iasului: Simpozion despre drepturile omului la Cuza
Din articol: La Iasi, s-a desfasurat ieri cea de-a XI-a editie a Simpozionului "Drepturile omului. Dimensiune spirituala si actiune civica".

20-10-2008 - Ziarul Lumina: A XI-a editie a Simpozionului „Drepturile omului. Dimensiune spirituala si actiune civica“
Din articol: La lasi se desfasoara astazi cea de-a XI-a editie a Simpozionului „Drepturile omului. Dimensiune spirituala si actiune civica“.

20-10-2008 - Episcopia Romano-Catolica: Simpozion pentru drepturile omului
Din articol: Cea de-a XI-a editie a Simpozionului "Drepturile omului. Dimensiune spirituala si actiune civica" se va desfasura în perioada 19-21 octombrie 2008, in corpul D al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii "Al.I. Cuza" din Iasi. Moderatorul simpozionului va fi prof. univ. dr. Laurentiu Soitu.

20-10-2008 - Radio Vatican: „Drepturile Omului - Dimensiune Spirituala si Actiune Civica”: pe aceasta tema, catolici si ortodocsi la Simpozionul organizat la Universitatea din Iasi, prezent si nuntiul apostolic, arhiepiscopul Javier Lozano
Din articol: Se desfasoara la Iasi in perioada 19–21 octombrie cea de-a XI-a editie a Simpozionului International cu tema „Drepturile Omului - Dimensiune Spirituala si Actiune Civica”.

18-10-2008 - Universitatea "Al. I. Cuza": Simpozionul Cercetare de excelenta in stiinte de baza si socio-economice
Din articol: La Universitatea ,,Al. I. Cuza” din Iasi se desfasoara in perioada 18-19 octombrie 2008 ,,Simpozionul "Cercetare de excelenta in stiinte de baza si socio-economice". In cadrul evenimentului, ce are loc in Aula Magna "Mihai Eminescu" si Sala Mediaec-1, peste 200 de specialisti din toate domeniile de cercetare vor lua parte la prezentarea rezultatele proiectelor CEEX.

18-10-2008 - CSCIASI: Colocviul „Regards sur le Québec. Langue, culture et identité”
Din articol: Salle MEDIAEC de l’Université « Alexandru Ioan Cuza »

17-10-2008 - CuzaNet: Simpozion international organizat de Seminarul de dialectologie si sociolingvistica
Din articol: Seminarul de dialectologie si sociolingvistica de la Facultatea de Litere a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” Iasi (UAIC) cu sprijinul Consiliului National al Cercetarii Stiinfitice din Invatamantul Superior organizeaza simpozionul international: “ La variation diatopique de l’intonation dans le domaine roumaine et roman”. Deschiderea va avea loc luni, 20 octombrie a.c., la ora 10.00, in sala MEDIAEC

19.09.2008 - Universitatea "Al. I. Cuza": Simpozion despre cercetarea de excelenta la "Cuza"
Din articol: Ieri, la Universitatea "Al. I. Cuza" (UAIC) a avut loc deschiderea simpozionului "Cercetare de excelenta in stiinte de baza si socio-economice". La acest simpozion sunt prezentate rezultatele proiectelor CEEX coordonate de Institutul de Fizica Atomica (IFA) si vor fi prezenti circa 200 de specialisti din toate domeniile cercetarii fundamentale din tara. Intalnirile se vor desfasura in corpul A al UAIC, in Aula Magna "Mihai Eminescu" si in sala Mediaec. Simpozionul continua astazi cu o serie de workshop-uri.

10-05-2008 - Buna Ziua Iasi: Conferinta internationala a analistilor politici francofoni
Din articol: Ieri, a debutat la Iasi, in Sala Mediaec, situata langa Aula Mihai Eminescu, din corpul A al Universitatii Alexandru Ioan Cuza, prima conferinta internationala a analistilor politici francofoni gazduita vreodata de capitala Moldovei. Scopul reuniunii intitulate "Francofonie si societate civila in Romania contemporana", care se desfasoara pe parcursul a doua zile, este de a lansa o dezbatere publica autentica despre rolul societatii civile in Romania si de a pune bazele unei retele intern...

20-04-2008 - Lumina de Duminica: „Aici, Radio Trinitas!“
Din articol: Erau tinute de mai multi profesori, dar cel mai important era dl. Laurentiu Soitu. Pana la urma, din cei peste 100 de cursanti, au ramas vreo 20-30.

 
Copyright IEC - UAIC. Administrat de MEDIAEC. Optimizat pentru Internet Explorer, rezolutie 1024x768
Actualizat: 13.11.2012