Parteneri:


Editie noua in 2014! Apasati aici pentru redirectare!Conferinta Internationala de Educatie a Adultilor a devenit un forum pentru schimburi in domeniul stiintific si legislativ si pentru prezentarea rezultatelor cercetarilor in ariile educatiei continue si ale educatiei adultilor.

Prima editie a conferintei Internationale de Educatie a Adultilor, din anul 2002, a fost dedicata „Institutiilor de Educatie a Adultilor”; in 2006 subiectul celei de-a doua editii a fost „Legislatie si Context in Educatia Adultilor”. Editia a treia a conferintei din 2010 va dezbate problematica privind „Pregatirea Fortei de Munca pentru Societatea Informationala”.

Organizata la Iasi de catre Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” si International Continuing and Adult Education Hall of Fame, a treia editie a conferintei se inscrie intre manifestarile dedicate aniversarii a 150 de ani de la infiintarea universitatii.

Actuala editie a Conferintei Internationale de Educatie a Adultilor beneficiaza de buna cunoastere a documentelor europene si internationale de politica a educatiei, a documentelor CONFINTEA I-V si a actelor pregatitoare ale CONFINTEA VI la baza carora sta ideea ca educatia continua si educatia adultilor fac parte dintre drepturile fundamentale ale omului.